Het Huis met de Bloedvlekken

Stadsspel Amsterdam

Moeilijkheidsgraad
2-5
Spelers
120
Minuten

Het Huis met de Bloedvlekken

Ga met ons mee op een spannende zoektocht naar antwoorden! Onder de vloer van een historisch grachtenpand aan de Amstel is een mysterieuze kist ontdekt. Een begeleidende brief doet vermoeden dat de kist daar is achtergelaten door een voormalig bewoner, de 17e eeuwse burgemeester Coenraad van Beuningen. De ontdekking heeft de gemoederen flink bezig gehouden, vooral omdat het gebouw na de laatste bewogen levensjaren van de burgemeester, bekend is komen te staan als ‘Het Huis met de Bloedvlekken‘.  We willen jullie om hulp vragen om te onderzoeken wat er in deze 17e eeuwse kist zit en waarom.

Gaan jullie de uitdaging aan?

Benieuwd naar het verhaal van Burgermeester Coenraad van Beuningen? Lees hier meer over zijn turbulente leven en de legende van het Huis met de Bloedvlekken.

Top 5 redenen om het Het Huis met de Bloedvlekken te spelen

Nog niet overtuigd? De top 5 redenen om ons stadsspel in Amsterdam te spelen:

 
1.
Sightseeing van 2,5km inclusief onbekende plekken in Amsterdam
2.
Een waargebeurd verhaal vol mysterie en intrige
3.
Uitdagende puzzels en raadsels
4.
Speel met je eigen groep
5.
Geen digitale middelen nodig - aan de slag met een geheime kist
Vorige dia
Volgende dia

Urban Legends City Quest

Ervaar Amsterdam als nooit tevoren met onze meeslepende wandeltocht! Word detective en ontrafel de stadslegende van de beruchte burgemeester Coenraad van Beuningen. Dit stadsspel combineert elementen van een escape room, speurtocht en geocaching. Het is een unieke manier om de geheimen van de stad te ontdekken.

Duik in de verhaallijn en los uitdagende puzzels op die de fascinerende geschiedenis en verborgen pareltjes van Amsterdam onthullen. Neem je mede-onderzoekers mee, want deze zelfgeleide tour is geschikt voor teams van maximaal 5 spelers! Kies je starttijd en begin aan een 2 uur durend avontuur van ongeveer 2,5 kilometer door het historische centrum van Amsterdam. Het beste gedeelte? Wij hebben voor jou een rugzak gevuld met alle benodigdheden die je nodig hebt om het mysterie op te lossen.

Stadsspel Amsterdam Urban Legends City Quest

en_GBEN